top of page

Bel ons vandaag nog

0475 61 57 26
0479 88 43 01
voor een afspraak

Diensten

Wij verzorgen allerlei klussen in en rond uw bedrijf of huis. Onze diensten kunnen altijd aangepast worden aan de wensen van de klant. Onze klusjesdienst voert werken uit na oproep via telefoon of e-mail. Indien de klant wenst dat wij regelmatig langskomen (dagelijks, wekelijks of maandelijks) om routinewerken uit te voeren is dit eveneens mogelijk. Het opmaken van een contract behoort ook tot de mogelijkheden.

 

 

Schilderen

Heeft de muur in uw inkomhal een opfrisbeurt nodig? Of heeft de gevel nood aan een likje verf? Onze medewerkers schilderen zorgvuldig tot in de kleinste details. We werken enkel met het beste schildersmateriaal om tot een perfect eindresultaat te komen.

Elektriciteit

Onze vakmannen nemen al uw elektriciteitswerken onder handen. We staan in voor het aanleggen en onderhouden van uw elektrische installaties. We doen ook het onderhoud van de verlichting in uw gebouw.

Schrijnwerk

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het herstellen van al uw schrijnwerk. Wij nemen zowel buitenschrijnwerk als uw binneninrichting onder handen. Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen.

Bevoorrading

De klusjesdienst verzorgt de bevoorrading van firma’s. Dit kan gaan van drank en etenswaren tot het aanvullen van het papier bij de printers. We hebben ook een dienst die uw bedrijfswagens naar de controle, de carwash of het onderhoud brengt.

Loodgieterij

Onze klusjesmannen richten zich ook op de aanleg en onderhoud van uw sanitaire voorzieningen, verwarmingsinstallaties en waterleidingen. Met een lek kan u terecht bij onze klusjesdienst.

Verhuizen

Verhuizen is een klus waar veel handen voor nodig zijn. Wij bieden u graag de beste service op vlak van interne verhuizen in en bedrijf. U kan ons ook aanspreken voor het leeghalen van kelders. Wij nemen al het gerief en vuil mee. Dit gebeurt met onze grote aanhangwagen.

Vloerbekleding

De vloerbedekking is een belangrijk element in de inrichting van uw woning of kantoor. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vast tapijt, laminaat of vinyl. We staan u bij met deskundig advies en proberen samen de beste oplossing te vinden.

Reiniging

U kan onze klusjesdienst ook laten komen voor reinigingswerken. We staan in voor het reinigen van tapijten en bureaustoelen. Als u te maken heeft gehad met een lek of overstroming komen we graag te hulp schieten.

bottom of page